Kennel Sunhunter's

Kennel Sunhunter's


Mitt mål med kenneln är att försöka få fram friska, sunda staffar som är mångsidiga. Att dom har en bra arbetsvilja med en bra "off-knapp". En staffe är för mig en självklar familjemedlem som hänger med på det mesta i vardagen. Men samtidigt är pigg och driven på nya utmaningar. Drömmen vore ju förstås om även valpköpare skulle vilja tävla. Vad ni tävlar i bestämmer ni sjävla. Men det är inget krav jag kommer ha. Det viktiga är att valpen blir en älskad familjemedlem, som ni ger en aktiv och innehållsrik vardag. Dock så kommer jag ha som krav att ni röntgar armbågar, höfter, ögonlyser samt gör bph. Det hoppas jag och kommer försöka ordna kullvis. Dels för att det blir roligt för oss alla att se hur valparna utvecklas. Ni ägare får en chans att träffa och lära känna varandra. Även jag. Och det är lite mer motiverande för er att hälsounderöka, om alla i kullen kommer samtidigt.

 

Skulle ni vara instresserade av en valp från mig, så skriv ett mail och berätta om er själva, skriv hellre för mycket i eran presentation än för lite! Mail utan svar på dessa frågor kommer att ignoreras!

1.Hur er vardag ser ut?

2.Vad ni har för planer för valpen?

3.Hur ni kommer lösa den första tiden innan hunden kan vara själv, eller gå på hunddagis?

4.Hur ställer ni er till mitt krav angående hälsoundersökning?

Mail utan ordentlig information kommer att ignoreras! Så berätta hellre för mycket än för lite.

 

Jag kommer att erbjuda mina valpköpare valpkurs, allmänlydnadskurs samt viltspårskurs. Även mer målinriktad träning kommer jag erbjuda. Dock ej agility. Då jag själv inte är insatt i sporten.

 

Alla valpar från Sunhunter's kommer vara uppfödda på barf. Mush Vaisto som grund. Valparna kommer få smaka på både ben, kött, inälvor mm från olika djurslag. Där styr tillgången från slakteriet.

 

 

 

Vi har tyvärr inga valpar till salu!

När nästa kull kommer vet jag inte. Men troligtvis så är det ett par år bort...

        LP1 LD Startklass Rld N Rld F Sevch

              Garpenborg's Oxygen "Krut"

                                 X

             Sevch Bami-Ida's Daim "Sally"