Flickorna

RLD N Garpenborg's Isolde "Speja"

Speja är en pigg och glad tjej. Busig som tusan! Hon har minst en räv bakom varje öra. Speja är en riktig skönhet. Älskar hennes extriör! Söt som socker är hon! Hon är superrolig att jobba med. Och hon fattar snabbt vad det är jag vill. Jag har stora förhoppningar på den här damen.

 

Speja är röntgad med HD A ED 0 samt ögonlyst, där en liten liten ögonfrans växte fel. så hon fick Distichiasis på ögonen. Speja blev ögonlyst igen den 190916 med resultatet ua. Då syntes inga spår alls av den där lilla ögonfransen. Hon har även patella ua. Och ett mycket trevligt bph med skott.

Självklart är hon fulltandad med ett korrekt bett.

Speja har titeln Rallylydnad nybörjare.


29/11-19 blev Speja mamma till sin första kull. Det blev 2 hanar och 2 tikar.

Sunhunter's Bambi's Nightmare "Panga"

Panga är ett riktigt litet sattyg. Måste vara den absolut busigaste staffe jag någonsin haft. Den här flickan har jag fått för mina synder. Himla tur att Panga aldrig hittar på några dumheter. Bara en massa oskyldigt bus.


Tyvärr så har inte Panga hunnit med så mycket i sitt liv, som jag hade önskat. Denna jäkla coronaskit har stoppat alla mina planer. Så tyvärr är Panga knappt miljötränad eller socialicerad. Men jag måste säga att det är en super trevlig och en väldigt miljöstark liten dam. Hon har inte tvekat inför något jag utsatt henne för än så länge.


Panga är hälsoundersökt med HD C, ED 0, patella UA samt ögonlyst UA. Hon har ett korrekt saxbett.


KOMMER KOMMA NYA BILDER PÅ PANGA! UPPTÄCKTE ATT ALLA MINA I TELEFONEN VAR AV JÄTTE DÅLIG KVALITE.