Kennel Sunhunter's

Kennel Sunhunter's

Staffiefamily byter namn till kennel Sunhunter's. Men namnet Staffiefamily kommer få hänga kvar ett tag till, då många känner till mig vid just namnet Staffiefamily. Men så småningom kommer vi bara heta Sunhunter's.

 

Mitt mål med kenneln är att försöka få fram friska, sunda staffar som är mångsidiga. Att dom har en bra arbetsvilja med en bra "off-knapp". En staffe är för mig en självklar familjemedlem som hänger med på det mesta i vardagen. Men samtidigt är pigg och driven på nya utmaningar. Drömmen vore ju förstås om även valpköpare skulle vilja tävla. Vad ni tävlar i bestämmer ni sjävla. Men det är inget krav jag kommer ha. Det viktiga är att valpen blir en älskad familjemedlem, som ni ger en aktiv och innehållsrik vardag. Dock så kommer jag ha som krav att ni röntgar armbågar, höfter, ögonlyser samt gör bph. Det hoppas jag och kommer försöka ordna kullvis. Dels för att det blir roligt för oss alla att se hur valparna utvecklas. Ni ägare får en chans att träffa och lära känna varandra. Även jag. Och det är lite mer motiverande för er att hälsounderöka, om alla i kullen kommer samtidigt.

 

Skulle ni vara instresserade av en valp från mig, så skriv ett mail och berätta om er själva, skriv hellre för mycket i eran presentation än för lite! Mail utan svar på dessa frågor kommer att ignoreras!

1.Hur er vardag ser ut?

2.Vad ni har för planer för valpen?

3.Hur ni kommer lösa den första tiden innan hunden kan vara själv, eller gå på hunddagis?

4.Hur ställer ni er till mitt krav angående hälsoundersökning?

Mail utan ordentlig information kommer att ignoreras! Så berätta hellre för mycket än för lite.

 

Jag kommer att erbjuda mina valpköpare valpkurs, allmänlydnadskurs samt viltspårskurs. Även mer målinriktad träning kommer jag erbjuda. Dock ej agility. Då jag själv inte är insatt i sporten.

 

Alla valpar från Sunhunter's kommer vara uppfödda på barf. Mush Vaisto som grund. Valparna kommer få smaka på både ben, kött, inälvor mm från olika djurslag. Där styr tillgången från slakteriet. De kommer även ha fått smaka Standardts torrfoder.

 

 

 

Vi planerar parning vintern 2019/2020!

Vi planerar parning på Speja till årsskiftet. När den parningen kommer ske, kan jag tyvärr inte svara på. Det beror helt och hållet på hur damen hade tänkt löpa. Hanen kommer jag presentera när parningen är gjord. Så ni får snällt vänta med spänning. Anledningen till att jag väntar är att ifall parningen inte blir lyckad, så kanske jag tar till en plan B. Om jag hittar en hane till plan B...


Skulle ni vara intresserade av en valp, så är ni varmt välkomna att skicka ett mail.

Jag förväntar mig extriört vackra valpar med en underbar mentaliet. Och med en underbar mentalitet menar jag en glad, positiv hund som vill arbeta men samtidigt har en bra off-knapp. 


Tävlingsintresserade kommer att ha "förtur". 

        LP1 LD Startklass Rld N Rld F Sevch

              Garpenborg's Oxygen "Krut"

                                 X

             Sevch Bami-Ida's Daim "Sally"