Flickorna

SEVCH Bami-Ida's Daim "Sally" 

Sally är en omplacering som kom till oss i början på mars 2017. Hon är en otroligt trevlig tik, som gör allt för att vara till lags. Hon lär sig nya saker väldigt fort, på gott och ont. Sally är lite rappare med allt, än vad jag är van vid. Jag brukar kalla henne "min speedade ferrari". Så vi lär oss av varandra. Precis som med pojkarna, så är Sally en jäkel på att spåra. Hon tycker faktiskt allt är kul. Spår, lydnad, rally eller nosework. Det spelar ingen roll vad vi gör. Allt är kul! Och livet är en fest!

 

Sally har gjort ett fint bph med skott. Hon har titeln Svensk Viltspårschampion.

 

16/6-18 fick Sally sin första kull valpar hos kennel Garpenborg. Det blev 3 tikar och 3 hanar. 3 röda och 3 brindle.

 

22/12-18 fick Sally sin andra kull hos mig. Det blev 3 hanar och 4 tikar. 2 röda och 5 brindle med vita tecken.

 

Sally är hälsoundersökt med HD B och ED 0. Korrekt bett och fulltandad.

Hon är född den 2015.08.22

Garpenborg's Isolde "Speja"

Speja är en pigg och glad tjej. Busig som tusan! Hon har minst en räv bakom varje öra. Speja är en riktig skönhet. Älskar hennes extriör! Söt som socker är hon! Speja är bara barnet än så länge. Så vi har inte gjort så mycket än. Men jag ser fram i mot att komma ut på tävlingbanorna med henne. Då hon är superrolig att jobba med. Och hon fattar snabbt vad det är jag vill. Jag har stora förhoppningar på den här damen.

 

Speja är röntgad med HD A ED 0 samt ögonlyst, där en liten liten ögonfrans växte fel. så hom fick Distichiasis på ögonen. Hon har även patella ua. Och ett mycket trevligt bph med skott.

Självklart är hon fulltandad med ett korrekt bett.